KWPN Centrale Keuring Friesland was fantastisch

Categorie
Nieuws

De kwpn centrale keuring in Harich, was een super geslaagde dag voor Quality Horses Kruyt.
Ochtends begonnen met Jybrona (v.Dreamboy) in de groep van 4 t/m 7 jarige. Hier in mocht zij op kop binnenkomen en werd daarmee voorlopig keur en kampioen van de 4 t/m 7 jarige merries.
Het veulen Nibali (Ferdinand x Davino) die eveneens in eigendom van T. Jongsma & K.Jongsma-Jacobi is werd 2de in zijn rubriek en mocht door naar de kampioenskeuring waar hij als 3e mocht opstellen en daarmee een uitnodiging kreeg voor het NMK.
Daarna was het de beurt aan de 3 jarige merries, hierin deden de Dark Pleasure x Uphill(W. Bierstedt & J Dijkstra) en Ferdeaux x Apache (A. Dijkstra) mee, beide merries lieten zich super goed zien, en daar was de jury het mee eens, dus beide merries werden gepromoveerd naar voorlopig keur.
In het dagkampioenschap mocht Jybrona (v.Dreamboy) nog een keer haar kunnen tonen, dit deed ze voortreffelijk en werd daarmee reserve dag kampioen.
Tijdens de huldiging werd Tim naar voor geroepen, en mocht de bokaal van beste voorbrenger van de centrale keuring 2018 in ontvangst nemen!